Over Romanza

Het idee om Romanza Grafmonumenten & Urnen op te richten is ontstaan door het verlies van een dierbare. Door dit tragische verlies zijn wij ons gaan verdiepen in grafmonumenten, urnen en as sieraden. Een grafmonument is iets heel persoonlijks. Het is een laatste herdenking wat je aan diegene hebt. Door het enorme verdriet kun je misschien moeilijk keuzes maken. Als geen ander weten wij dan ook dat juist de advisering een grote rol speelt bij de keuze. Door onze ervaringen lijkt het ons een bijzondere eer om mensen te helpen bij het maken van deze keuze  om zo tot een mooi grafmonument te komen voor hun dierbare.

Romanza grafmonumenten & urnen is daarvoor dan ook een partnership aangegaan met steenhouwerij Skledar & Brandwijk gevestigd te Meerkerk.
Dit is een gespecialiseerd familiebedrijf dat sinds 1937 traditioneel vakmanschap combineert met de meest moderne technologie. Met als resultaat: bijzondere monumenten die de jaren trotseren en herinneringen in stand houden. Alleen de beste basismaterialen vinden hun weg naar deze steenhouwerij. Beeldende vormgevers maken uit steen de meest uitlopende ontwerpen. Vervolgens bewerken de vakmensen, met behulp van hoogwaardige apparatuur, natuursteen tot unieke monumenten.

Wij willen u daarom van harte welkom heten in onze showroom gevestigd aan de Schroefstraat 14 A in Lelystad. Onze showroom bied u de mogelijkheid aan om enige inspiratie op te doen in helpen bij uw keuze.

© 2019 Romanza // Alle Rechten Voorbehouden